Servicii

Sa incepem cu inceputul.

Sa incepem cu inceputul. Arta a fost clasificata in 7 mari domenii: pictura, arhitectura, sculptura, literatura, cinematografia, muzica si teatrul.
Eu desenez si pictez portrete, si uneori fac picturi murale. Sunt pasionata de oameni, de felul lor de a fi, Sentimentele, trairile si expresiile fiecaruia pot fi redate prin culoare, iar eu exact asta incerc sa fac.

Reprezentarea vizuala a unui individ, fie ea sub forma de fotografie,
pictura, desen sculptura sau alte forme artistice, unde predominant
putem gasi fata acestuia.

“Ce-mi iese bine” vs “Ce-mi iese si mai bine”
Portretele in creion sunt cele mai intalnite, oricand la orice ora, e cea mai buna idee pentru un cadou. Dar cum ar fi ca acest portret sa fie facut pe o foaie gri, galbuie, maro sau crem? si cu niste accente de alb. Sau, daca apreciezi diversitatea de culori, iti recomand un portret in pix sau acuarela. Totusi, in acuarela va fi realizat cu alte culori de cat te
astepti, adica mov, verde, albastru, etc. Iar in pix recomand negru, alb,
rosu, sau combinat.
Frumusetea este in ochii privitorului, spunea la un moment dat
Confucius, deci.. daca iti plac portretele clasice, iti recomand in creion
grafit. Dar daca iubesti culoarea si vrei sa încerci ceva interesant, atunci
acuarela/pix/grafit+creioane colorate va fi recomandarea mea.
Portretele vor fi realizate pe foi de calitate, care pe urma vor fi date cu
un strat de protectie pentru durabilitate.

Pana acum am vorbit despre portrete realizate pe foi, dar ai si optiunea de Tablou:
Daca iti doresti un tablou clasic, cu culori naturale si realistice, eu nu sunt artistul potrivit. Pot incerca cu mare drag, dar prefer sa las pe altii sa se ocupe cu acest lucru. Tablourile pe care le realizez au o amprenta artistica proprie. Aceasta fiind dinamismul, combinatia si explozia de culori.
Tehnica pe care deobicei o abordez este Mixed-media, aceasta incluzand acrylice, pictura in ulei, spray, ink, etc.
Tabloruile, dupa finalizare, for fi date si acestea cu un lac protector.

Nu ma limitez doar la oameni, iubesc animalele, dar accept oricand o provocare noua.
Doresc sa mentionez un lucru important pentru tine, iubitorule de arta: Daca, dupa ce am discutat despre ce iti doresti, si e ceva la desenul pe care ti l-am realizat pe care nu ti-l place, sau doresti sa fie schimbat, chiar te rog sa imi spui si sa vedem cum putem corecta orice ar fi, si toata lumea sa fie multumita. Bineinteles, vom avea cu toti bun simt.

Pictura murala dateaza de acum 40.000 de ani, dupa cea descoperita in Europa antica de vest in regiunea Franco-Cantabrian. Aceasta forma de comunicare a fost folosita dealungul secolelor pentru a educa oamenii si de a transmite mai departe informatii ce sunt pretioase si in prezent. Poate fi folosită pentru a transmite mesaje istorice sau cu caracter politic (Coreea de Nord) sau social, dar si desene animate, reclame etc. Stiati ca impactul unor picturi murale (pe blocuri) pot avea un efect benefic asupra starii mentale a oamenilor?
Realizarea de picturi murale pentru spații comerciale sau private. -In cazul spațiilor comerciale, se solicita prin email/mesaje niste detalii clare in ce privește pictura/imaginea dorită. In cazul in care clientul nu are o idee clara asupra imaginii, sau este deschis la idei noi, va urma o simulare a ideilor artisului, cu cateva variante prezentate. Artistul nu se va apuca de lucru pana nu va fi discutat despre pret, in functie de dificultatea, conditiile si cerintele clientului.
Preturile pornesc de la 300 lei/m2 pt spatiile comerciale. (Negociabil) Inainte de realizarea picturii in sine se va solicita un depozit de 200 lei pentru simulari (prezentarea in format digital despre cum va arata pictura pe perete).

Dupa ce lucrurile sunt clare, iar imaginea e creata, se va cere un avans pentru achiziționarea materialelor, iar procesul poate sa inceapa. Dupa finalizarea picturii, ea va fi data cu un lac protector.

-In ce priveste picturile in spatiile private preturile difera, incepand de la 150 lei/m2.

Picturi de vânzare/la comanda:
Pe pagina de portofoliu puteti vedea mai mult din arta pe care o creez, iar in cazul in care gasiti ceva ce va place, va rog sa ma contactati. La fel ca mai sus, un tablou poate fi realizat si pe panza sau lemn, iar preturile variaza in functie de marimea dorita.
-preturile incep de la 350 lei pt 40×40 cm, negociabil.

Henna:
Henna este o planta ce pigmenteaza tenul, astfel fiind folosita la crearea de tatuaje temporare dealungul timpului. In India, orientul mijlociu si Africa de nord, femeile sunt decorate cu mandala pe maini si picoare in timpul nuntii, la petreceri si cu orice ocazie.
Aceasta pasta din henna se comporta ca un fel de glazura, care dupa ce se usuca va cadea lasand pielea colorata.
Exista 3 nuante folosite de henna: rosu, maro si negru. (De mentionat, henna alba nu este henna naturala, si nici nu rezista mai mult de cateva ore pe piele)
In mod normal, acest tatuaj poate rezista pana la 2 saptamani, si in rare cazuri 3 saptamani. Dar acest lucru poate fi influentat de locatia tatuajului sau daca pielea a fost proaspat exfoliata. In cazul in care zona are contact des cu apa(cum ar fi mana), acest tatuaj va ramane maxim o saptamana. (exceptie: pe palme tatuajul va rezista cel mai mult)
Zone recomandate:
-maini
-picioare
-abdomen
-piept
-spate
-picioare
De mentionat: Poate provoca reactii alergice.
Preturile incep de la 50 lei.

Aveți întrebări?

Lăsați-ne un mesaj