Despre artist

Buna!

Am terminat facultatea de Animatie și Ilustratie la Coventry University in 2016, urmând ca la scurt timp dupa graduare sa am prima expoziție în Londra la Camdem Image Gallery. In prezent, continui sa imi expun lucrarile alaturi de artistii locali din Oradea.

Doresc sa ma prezint ca un portretist contemportan, fiind pasionata de fizionomia umana, dorind sa exprim mesajele fara cuvinte ale ochilor si trairile ascunse ale persoanei. Mediile in care lucrez sunt: creion grafit, pix, acuarela, acryl, ulei si spray.

Intorcandu-ma in tara, am început să colaborez cu asociația Decenu.eu, fiind voluntar în clubul de arta până în prezent si oferind cursuri de arta. Dorința motivatoare din spatele acestei colaborări este visul creării unei comunități de artiști uniti ce aduc speranța, viața și răspunsuri societății, arta nefiind un lucru de apucat ci o armă împotriva egoismului, urii și lipsei de cunoștință. Parere personala

Din 2014, fiind încă în facultate am început pictura murala decorand pereții localului Quids Inn , dupa care au urmat si alte locatii precum Lickety Lick sau Kasbah. Dupa graduare m-am mutat în Oradea unde am continuat pictura murala in: Aparte Paine și bunătăți, Crazy Bubble.ro, Hotel Elite, We Wash, Bagel it, Basty Delice, Petit cafe si altele.

Aveți întrebări?

Lăsați-ne un mesaj